Mijngarage.nl

Mijngarage.nl is een offertegenerator voor reparatie en onderhoud. Deze offertes hebben prijsgarantie. Consumenten die een mijngarage offerte laten uitvoeren bij één van onze 1600 serviepunten weten dus dat de door ons opgegeven prijs fixed is en deze achteraf niet hoger kan uitvallen.

Het filmpje is voor de garages die erkend zijn als servicepunt. Dat moet het filmpje dan ook uitdragen: “wij zijn een erkend servicepunt van mijngarage” Aangezien er niet veel meer text in verwerkt zal worden, is een copywriter niet nodig. Uiteindelijke tekst moet ik nog bepalen maar zal er ongeveer zo uitzien: “Wij zijn een erkend servicepunt van mijngarage” “Maak via mijngarage.nl online een afspraak bij ons en u heeft prijsgarantie op de prijzen!“

Een deel van de garages heeft of krijgt een beeldscherm in de wachtruimte waarop dit filmpje getoond wordt. Geluid is hierbij ook niet nodig. Wellicht als we het filmpje later beschikbaar stellen voor de websites, dat we er geluid overheen zetten, maar voor nu hoef je daar geen rekening mee te houden.

Ons character is een monteur zoals je weet, dus wellicht is het leuk om hem in een werkplaats te laten staan of bij een auto o.i.d. Dit gecombineerd met de tekst prominent in beeld komend.

Heb jij een idee hiervoor of wil je meer input?

concept art

Door snel te schetsen kwam ik op het idee om de auto in de lucht te laten zweven op het moment dat de “brug” naar beneden zakt. Het creert een moment van verwarring waar de aandacht mee wordt getrokken om de boodschap over “vaste prijs garantie”over te brengen.

character design

Het uiteindelijke karakter is veel minder “goofy” dan op de bovenstaande afbeelding.

resultaat

Client: Mijngarage.nl

Commissioner: Mangrove

Tools: cinema 4d | aftereffects

 De rol van een hypotheekadviseur
Netive